Un schelet uman a fost găsit în spatele unui liceu din Cluj, în timpul unor săpături

Un schelet uman a fost găsit, miercuri, de o echipă de muncitori care făceau săpături în spatele Colegiului Naţional "George Coşbuc" din Cluj-Napoca, locuitorii din zonă afirmând că în trecut în acea zonă ar fi existat un cimitir.

263 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Cluj, Adriana Simona Vornicu, a declarat că descoperirea a fost anunţată, miercuri, de către muncitorii care lucrează la un şantier situat în spatele Colegiului Naţional "George Coşbuc".

Aceştia au descoperit, în urma săpăturilor, un schelet uman, care a fost preluat de Institutul de Medicină Legală Cluj.

Conform sursei citate, din primele verificări nu există indicii de moarte violentă.

Institutul de Medicină Legală Cluj urmează să stabilească cât de vechi este scheletul şi posibila cauză a morţii persoanei.

Conform oamenilor care locuiesc în zonă, în trecut acolo ar fi fost un cimitir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici