Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bâte, pe stradă, la Buziaş

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara, duminică seară, după ce a fost atacat şi lovit cu bâte, pe stradă, în oraşul Buziaş din judeţul Timiş, agresorii fiind patru bărbaţi cu care victima avea un conflict mai vechi.

341 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bâte, pe stradă, la Buziaş

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bâte, pe stradă, la Buziaş (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu, conflictul a avut loc pe o stradă din în oraşul Buziaş, fiind implicate cinci persoane.

"A fost un conflict spontan înte cinci persoane care s-au bătut cu bâte şi mai multe obiecte contondente. Unul dintre cei cinci, un tânăr de 30 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. În urma conflictului, pe numele celor cinci, inclusiv al persoanei vătămate, a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală", a declarat corespondentului MEDIAFAX Ancuţa Morariu.

Conform sursei citate, trecătorii au fost cei care au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se atât echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, cât şi o Ambulanţă care l-a transportat pe tânărul de 30 de ani la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Potrivit unor surse din Poliţie, între victimă şi atacatori, care sunt un grup de romi, este un conflict mai vechi. Tânărul de 30 de ani ar fi depus o plângere la Poliţie în urmă cu mai mult timp pe numele romilor, iar aceştia l-au întâlnit pe bărbat duminică în centrul oraşului Buziaş şi au încercat să îl convingă să îşi retragă plângerea. Mai întâi a izbucnit o ceartă, apoi aceasta a degenerat într-o bătaie cu bâte, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici