Un tânăr din Timişoara a predat la Poliţie o sacoşă din plastic în care se aflau 26.000 lei

Un tânăr din Timişoara a găsit în Piaţa Libertăţii o sacoşă din plastic în care se aflau aproape 26.000 lei, întreaga sumă de bani fiind predată poliţiştilor, care au reuşit să dea de păgubit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1493 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Timişoara a predat la Poliţie o sacoşă din plastic în care se aflau 26.000 lei

Un tânăr din Timişoara a predat la Poliţie o plasă în care se erau 26.000 lei, găsită pe stradă

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, sacoşa din plastic în care se aflau 25.800 lei a fost găsită în Piaţa Libertăţii din Timişoara, în urmă cu două zile, de către un tânăr din oraş, angajat al Centrului Antidrog Timiş.

Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii şi i-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Timişoara.

În urma verificărilor, a fost identificat păgubitul, căruia i-a fost restituită suma de bani.

“Vă informăm că fapta de a nu preda, în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, arată IPJ Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici