Un vânzător dintr-o benzinărie din Mureş a fost atacat cu toporul - VIDEO

Un vânzător dintr-o benzinărie din localitatea mureşeană Bălăuşeri a fost atacat cu toporul, în noaptea de joi spre vineri, de un tânăr care a încercat să ia banii din casa de marcat, victima ajungând la SMURD cu traumatism cranio-cerebral.

179 afișări
Imaginea articolului Un vânzător dintr-o benzinărie din Mureş a fost atacat cu toporul - VIDEO

Un vânzător dintr-o benzinărie din Mureş a fost atacat cu toporul

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că agresorul, un tânăr de 18 ani, l-a atacat pe vânzătorul de la benzinărie în cursul nopţii, cu un topor, dându-i trei lovituri la cap şi încercând să ia banii din casa de marcat.

"Agresorul, un tânăr de 18 ani, a oprit la benzinărie cu un autoturism cu numere străine. L-a atacat pe vânzător cu toporul, dându-i trei lovituri în zona capului şi încercând să ia banii din casa de marcat, după care a fugit. Victima a ajuns la SMURD, cu traumatism cranio-cerebral. Agresorul, după atacul asupra vânzătorului, un bărbat de 33 de ani din Bălăuşeri, a fugit, s-a dus pe un câmp, în apropierea unei linii ferate şi a schimbat numerele maşinii, dar a fost prins la scurt timp", a spus Popa.

Potrivit unor surse medicale, în cursul nopţii victima a fost stabilizată.

Video stirileprotv.ro

Tânărul care l-a atacat cu toporul pe vânzător şi a încercat să ia banii din casa de marcat a fost reţinut pentru 24 de ore.

Din investigaţiile poliţiştilor a reieşit că agresorul, după ce a plecat din staţie, a oprit în apropierea liniei ferate, unde a schimbat numerele de înmatriculare străine cu unele de România şi apoi a plecat spre Târgu Mureş.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul fusese vândut de mai mult timp unei persoane din comuna Crăciuneşti, poliţiştii reuşind să identifice autoturismul în curtea unei locuinţe din comuna Crăciuneşti, sat Nicoleşti, judeţul Mureş.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că fiul noului proprietar al autoturismului, F.S., de 18 ani, s-a deplasat, joi seară, în comuna Bălăuşeri, a pătruns în staţia de combustibil, l-a agresat pe vânzător, aplicându-i trei lovituri cu un topor în zona capului, încercând totodată să sustragă banii din casă. Nu a reuşit, a părăsit staţia, urcându-se în autoturism, s-a deplasat la domiciliul său aflat la aproximativ 20 de kilometri, unde a fost găsit şi reţinut de poliţişti", se arată în comunicat.

"Faţă de agresor procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi tentativă la tâlhărie", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici