Vâlcea: O fetiţă de 8 ani a murit, fratele ei de 12 ani e în comă după ce au fost loviţi de o maşină

O fetiţă de opt ani a murit, vineri, iar fratele său în vârstă de 12 ani a fost grav rănit şi transportat în comă la spital, după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce încercau să traverseze şoseaua, în drum spre şcoală, accidentul petrecându-se pe DN 64, în localitatea vâlceană Vlădeşti.

120 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: O fetiţă de 8 ani a murit, fratele ei de 12 ani e în comă după ce au fost loviţi de o maşină

Vâlcea: O fetiţă de 8 ani a murit, fratele ei de 12 ani e în comă după ce au fost loviţi de o maşină (Imagine: Mediafax Foto)

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţan Vâlcea, subcomisar Emilian Muşulete, accidentul a avut loc în localitatea vâlceană Vlădeşti, sat Priporu, pe DN 64, în timp ce copiii traversau şoseaua printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

"Primele date ale anchetei arată că la momentul accidentului ploua, iar fraţii se duceau spre şcoală, având glugi pe cap. La un moment dat, copiii s-au angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, fiind loviţi de un autoturism Mercedes care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Olăneşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă, iar fetiţa de opt ani a fost resuscitată, însă a murit în drum spre spital.

Fratele acesteia, în vârstă de 12 ani, este în comă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

Şoferul are 38 de ani şi este din Vlădeşti, vecin cu familia copiilor, iar pe numele său va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici