VIDEO Astăzi se anunţă cel mai mare tricolor uman în faţa Guvernului/ Sâmbătă, mii de oameni au ieşit în stradă în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară

În Piaţa Victoriei din Capitală s-au strâns sâmbătă, pentru a douăsprezecea zi la rând, peste 2.000 de persoane, aceştia solicitând demisia Guvernului Grindeanu. Au avut loc proteste, pentru a şaptea zi consecutiv, şi la Palatul Cotroceni, unde s-au reunit sute de protestatari. Duminică se anunţă crearea ”celui mai mare tricolor uman” în Piaţa Victoriei.

11317 afișări
Imaginea articolului VIDEO Astăzi se anunţă cel mai mare tricolor uman în faţa Guvernului/ Sâmbătă, mii de oameni au ieşit în stradă în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară

A douăsprezecea zi de proteste în Piaţa Victoriei / A şaptea zi de proteste la Palatul Cotroceni. Traficul în zonă este blocat

Duminică se planifică şi crearea ”celui mai mare tricolor uman”.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să vină la manifestaţie îmbrăcaţi cu una dintre cele trei nuanţe alea drapelului naţional: roşu, galben sau albastru.

”Continuam protestele in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotrare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine!

Duminica aceasta cream impreuna cel mai mare TRICOLOR UMAN!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu un material de culoare: ROSU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi de aceasi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul in culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum privesti spre Guvern)
1. Stanga Palatului Victoria -> ROSU
2. Centru -> GALBEN
3. Dreapta Palatului Victoria - ALBASTRU”
, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, care poate fi consultată aici.


UPDATE 23:10 Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat sâmbătă seară după aproximativ cinci ore

În jur de două mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei, pentru a douăsprezecea zi la rând, solicitând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

UPDATE 22:40 Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat sâmbătă seară, câteva sute de persoane participând la manifestaţie pentru a şaptea zi consecutiv

UPDATE 20:57 Circa 2.000 de oameni protestează în faţa Guvernuui

UPDATE 20:25 Bulevardul Kiseleff a fost blocat parţial, iar traficul a fost oprit pe bulevardul Aviatorilor, pe sensul spre Guvern.

În jur de o mie de persoane protestează în Piaţa Victoriei, pentru a douăsprezecea zi la rând, solicitând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Manifestanţii scandează "ALDE şi PSD- Dictatura roşie!", "Jos Guvernul!", "Liviu Dragnea, îţi dorim, îţi dorim tot neamul/ Să te duci la puşcărie cu Sorin Grindeanu" şi "PSD- Ciuma roşie!", unii având pancarte cu mesaje precum "Fără penali în funcţii publice", "Vrem Guvern curat şi competent", "Noi nu am obosit. Ghinion".

"Am venit aici chiar dacă este foarte frig pentru că mă aştept ca Guvernul să demisioneze după legea ruşinoasă pe care a încercat să o dea şi pe care probabil ar fi reuşit să o dea dacă nu am fi fost noi aici. Consider că Guvernul şi-a pierdut legitimitatea. Nu vreau alegeri anticipate, PSD şi-a câştigat alegerile în mod corect, trebuie să propună un alt Guvern mai competet. Trebuie ca parlamentarii care sunt cercetaţi în momentul de faţă pentru fapte de corupţie sau care au fost cercetaţi pentru fapte de corupţie să îşi dea demisia şi să lase parlamentarii corecţi să judece legile", a declarat pentru MEDIAFAX, un protestatar.

În Capitală se înregistrează -8 grade Celsius, la ora transmiterii ştirii.

UPDATE 20:15 Peste 1.000 de persoane protestează la această oră în faţa Guvernului

ŞTIRE INIŢIALĂ În jur de două sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei, pentru a douăsprezecea zi la rând, solicitând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Manifestanţii scandează "ALDE şi PSD- Dictatura roşie!", "Jos Guvernul!", "Liviu Dragnea, îţi dorim, îţi dorim tot neamul/ Să te duci la puşcărie cu Sorin Grindeanu" şi "PSD- Ciuma roşie!".

În Capitală se înregistrează -8 grade Celsius, la ora transmiterii ştirii.

Traficul în zona Pieţei Victoria nu este blocat sau restricţionat.

Aproximativ trei sute de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, pentru a şaptea zi consecutiv, solicitând în continuare demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Manifestanţii au venit sâmbătă, în faţa Palatului Cotroceni, având pancarte cu mesaje precum "Demisia!", "Pas cu pas scăpăm de sas", DNA = Poliţie politică", "Jos, Iohannis!", "Vom sta aici până vei pleca!", "Ghinion, fă paşi!"

Protestatarii suflă în vuvuzele şi scandează ”Demisia”.

Traficul este blocat, la momentul transmiterii ştirii, pe bulevardele Eroii Sanitari şi Gheorghe Marinescu.

Este a şaptea zi consecutivă când manifestanţii se adună în faţa Palatului Cotroceni, într-un mesaj de susţinere pentru Guvernul Grindeanu, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici