Video VIDEO | Cinci terase de la Eforie Nord au fost închise temporar de Protecţia Consumatorilor din cauza mizeriei

Cinci terase de la Eforie Nord au fost închise temporar, vineri, de comisarii OPC, după ce, în urma unor controale, aceştia au găsit mizerie, dar şi alimente ţinute la temperaturi foarte mari, direct în soare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3039 afișări

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au controlat, vineri, 20 de terase, iar în cazul a cinci dintre ele au decis suspendarea activităţii, din cauza condiţiilor igienice extrem de precare în care erau depozitate şi pregătite alimentele, patronii acestora fiind invitaţi la sediul OPC cu documentele firmelor.

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, pentru cinci agenţi economici ce îşi desfăşoară activitatea pe faleza staţiunii Eforie Nord au a fost luată măsura de oprire temporară de prestări servicii din cauza condiţiilor mizerabile în care aceştia îşi desfăşurau activitatea.

Potrivit acestora, produsele care urmau să fie folosite la prepararea mâncării pentru clienţi erau ţinute în condiţii insalubre, la temperaturi înalte, direct sub soare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici