Ameninţări şi injurii între Vasile Şiman şi părinţii jucătorilor de la Sportul. Partida Sportul - Farul nu se mai joacă

Părinţii mai multor jucători, nemulţumiţi de întârzierile salariale din ultimele luni, şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, s-au înjurat şi ameninţat reciproc, iar partida cu Farul Constanţa, programată, astăzi, de la ora 11.00, nu se va mai disputa.

1235 afișări
Imaginea articolului Ameninţări şi injurii între Vasile Şiman şi părinţii jucătorilor de la Sportul. Partida Sportul - Farul nu se mai joacă

Vasile Şiman (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Meciul Sportul Studenţesc - Farul Constanţa, programat, astăzi, de la ora 11.00, în etapa a XVI-a a Ligii II, nu se mai dispută, după ce jucătorii echipei bucureştene au refuzat să intre pe teren, reproşând conducerii că nu au fost plătiţi de mai multe luni.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină a FRF urmează să acorde echipei Farul la masa verde, cu scorul de 3-0.

În cursul dimineţii, părinţii mai multor jucători, nemulţumiţi de întârzierile salariale din ultimele luni, şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, s-au înjurat şi ameninţat reciproc. Părinţii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programată întâlnirea, cu aproximativ două ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Şiman i-au reproşat acestuia modul în care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Şiman să le dea dezlegări în alb jucătorilor dacă nu doreşte să-i plătească. Discuţiile dintre patron şi părinţi au degenerat, la un moment dat ajungîndu-se la injurii şi ameninţări de ambele părţi. 

Meciul Sportul - Farul era programat în etapa a XVI-a a Ligii a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici