Andy Murray nu va evolua la Roland Garros

Tenismanul scoţian Andy Murray, numărul 2 mondial, nu va evolua la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, din cauza durerilor la spate, care l-au constrâns să abandoneze şi la Roma, săptămâna trecută, a anunţat agenţia britanică PA, citată de AFP.

126 afișări
Imaginea articolului Andy Murray nu va evolua la Roland Garros

Andy Murray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o decizie foarte greu de luat, pentru că îmi place să joc la Paris, dar după ce m-am consultat cu medicii se pare că nu sunt în măsură să joc", a declarat jucătorul de 26 de ani, campion olimpic la Londra.

Acesta este primul turneu de Grand Slam pe care Murray îl va rata după Wimbledon în 2007.

Murray are în palmares 26 de titluri, din care unul de Grand Slam, US Open, în 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici