Angel Di Maria: Este fantastic, este un vis din copilărie, sunt foarte fericit

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Angel Di Maria, a declarat, sâmbătă seară, că şi-a împlinit un vis din copilărie prin câştigarea Ligii Campionilor, pe arena Da Luz din Lisabona, în meciul cu Atletico Madrid, scor 4-1.

119 afișări
Imaginea articolului Angel Di Maria: Este fantastic, este un vis din copilărie, sunt foarte fericit

Angel Di Maria (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Este fantastict să câştig acest trofeu cu Real Madrid. Este un vis din copilărie şi sunt foarte fericit. Am muncit mult, am pierdut campionatul, dar sunt foarte fericit pentru echipă, am făcut sacrificii enorme", a declarat Di Maria, desemnat cel mai bun jucător al finalei de la Lisabona.

Galezul Gareth Bale a afirmat că a venit la Real tocmai pentru a câştiga astfel de trofee. "Pentru mine, preţul transferului meu la Real nu înseamnă nimic. Aş fi venit şi pentru un penny, doar pentru a juca în competiţii mari şi a câştiga titluri. Este extraordinar să ridic acest trofeu, voi păstra mereu în suflet această amintire".

Cristiano Ronaldo consideră că a venit momentul ca Real să se bucure de acest trofeu, "La Decima", aşteptat de 12 ani. "Este un an extraordinar pentru noi. Am câştigat Cupa Spaniei şi acum Liga Campionilor. Echipa a fost foarte bună, eu am marcat, deci sunt fericit", a spus Ronaldo.

Formaţia Real Madrid a câştigat Liga Campionilor pentru a zecea oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă seară, în urma prelungirilor, cu scorul de 4-1, echipa Atletico Madrid, în finala competiţiei disputată pe stadionul Da Luz din Lisabona.

Pentru Real Madrid au marcat Sergio Ramos '90+3, Gareth Bale '110, Marcelo '118 şi Cristiano Ronaldo '120 (penalti), iar pentru Atletico a înscris Diego Godin, în minutul 36.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici