Astra a remizat în deplasare cu Pandurii, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică o repriză.

154 afișări
Imaginea articolului Astra a remizat în deplasare cu Pandurii, scor 1-1, în Liga I

Astra Giurgiu a remizat cu Pandurii, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost marcate de Săpunaru '18 pentru gazde şi Boldrin '83 pentru oaspeţi.

1-0: Săpunaru a reluat în plasă mingea respinsă de fundaşii echipei Astra la o lovitură liberă.

1-1: Boldrin a egalat cu un şut din afara careului, de la aproximativ 25 de metri.

În minutul 42, de la Pandurii a fost eliminat Piţian după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 90+1 a fost eliminat şi Geraldo, de la Astra, însă direct, pentru o intrare dură la Nicoară.

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Filipetto, Erico, Momcilovici - Săpunaru, Piţian - Ciucur (Munteanu '58), Nistor, Răduţ (Nicoară '77) - Hora (Vasiljevici '80). Antrenor: Edward Iordănescu.

Astra Giurgiu: Lung jr - Queiros (Boldrin '46), Geraldo, Oros, J. Morais - Lovin (Niculae '46), Dandea - Enache (Stan '75), Budescu, Teixeira - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Piţian '27, '42, Hora '73 / Alibec '20, Boldrin '59, Enache '66

Cartonaşe roşii: Piţian '42 / Geraldo '90+1

Arbitri: Istvan Kovacs - Adrian Radu Ghinguleac, Bogdan Gheorghe - Florin Mihai Marcu

Observatori: Marian Salomir, Ioan Bogdan

Antrenorii principali ai celor două echipe nu s-au aflat pe bancă sâmbătă seară, Edward Iordănescu fiind suspendat şi urmărind jocul din lojă, iar Marius Şumudică lipsind din cauza unor probleme medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici