Astra Giurgiu a învins Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I.

160 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu a învins Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-1, în Liga I

Astra Giurgiu a învins Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ichim '13 (autogol), Budescu '77 şi Fatai '85. Pentru Ceahlăul a înscris Sialmas, în minutul 73.

0-1: Ichim a trimis mingea cu capul în propria poartă la o centrare a lui Găman.

1-1: Sialmas a egalat tot cu capul, la un corner executat de Achim.

1-2: Budescu a împins mingea în poartă după o centrare a lui Takayuki.

1-3: Fatai a stabilit scorul final cu o lovitură cu capul din şase metri.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici - Markovici, Ichim, Buden, Kneif - Aldea (Sialmas '46), Achim, Wellyson - Balint, Rodrigues (Cârjan '65), Margină (Chitoşcă '58). Antrenor: Vanja Radinovici.

Astra Giurgiu: Lung jr - Gorupec, Ben Youssef, Găman, J. Morais - Takayuki, Florescu - Enache (Laban '58), Budescu, De Amorim (Fatai '70) - Alibec (Tembo '79). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Margină '39, Markovici '63, Wellyson '90 / Ben Youssef '54.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă cu Lucian Rusandu la centru, ajutat la cele două linii de George Florin Neacşu şi Iulian Radu. Arbitru de rezervă a fost Ionuţ Coza, iar observatori Laszlo Sajtos şi Viorel Ilinca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici