Badea: E posibil ca Dănciulescu să plece după meciul cu Steaua

Preşedintele Consiuliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că mai multe cluburi din străinătate, printre care şi gruparea din a doua ligă spaniolă, Hercules Alicante, sunt interesate de transferul atacantului Ionel Dănciulescu.

32 afișări
Imaginea articolului Badea: E posibil ca Dănciulescu să plece după meciul cu Steaua

Badea: E posibil ca Dănciulescu să plece după meciul cu Steaua (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Există interes din partea mai multor cluburi din străinătate pentru transferul lui Ionel Dănciulescu, printre care şi Alicante. Dar, deocamdată nu tratăm cu nimeni pentru că avem două meciuri foarte importante. Poate în perioada de întrerupere a campionatului, după ce vom cunoaşte şi poziţia lui Dănciulescu. E posibil să plece după meciul cu Steaua doar dacă ne vom înţelege cu unul dintre cluburile interesate de el", a declarat Badea.

Ionel Dănciulescu, în vârstă de 32 de ani, a evoluat pentru Dinamo 10 sezoane, echipă cu care a câştigat de 3 ori titlul naţional şi 3 ediţii ale Cupei României.

Dinamo va disputa în această seară, de la ora 20.30, returul play off-ului Ligii Europa, cu Slovan Liberec, iar duminică este programat derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a V-a a Ligii I.

După etapa a V-a, campionatul se va întrerupe în vederea meciului pe care reprezentativa României îl va susţine cu selecţionata Franţei, în preliminariile Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici