OLANDA - ROMÂNIA - Blind: Vor fi câţiva jucători de la Steaua în echipa României, dar să nu vorbim despre acele meciuri

Internaţionalul olandez Daley Blind a declarat că ştie că în naţionala României se vor afla la meciul de marţi câţiva jucători de la fosta adversară din Liga Europa, Steaua, dar a precizat că ar prefera să nu vorbească despre confruntarea cu formaţia bucureşteană.

521 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA - Blind: Vor fi câţiva jucători de la Steaua în echipa României, dar să nu vorbim despre acele meciuri

Blind: Vor fi câţiva jucători de la Steaua în echipa României, dar să nu vorbim despre acele meciuri

"Este adevărat că vor fi câţiva jucători de la Steaua în echipa României, dar să nu vorbim despre confruntarea cu Steaua. Pentru mine important este să fac în continuare tot ce pot pentru Ajax şi să îmi păstrez locul în echipa naţională", a spus Blind, informează uefa.com.

Daley Blind a evoluat cu Ajax Amsterdam împotriva Stelei în 16-imile de finală ale Ligii Europa, dublă manşă în urma căreia steliştii s-au calificat în optimile competiţiei.

Un alt component la naţionalei Olandei, Robin van Persie (29 de ani), a declarat că i-a fost greu să se obişnuiască cu gândul că acum el este printre jucătorii cei mai în vârstă din echipă. "Recent antrenorul a spus ceva ce nu mai auzisem niciodată în carieră, mi-a spus că sunt unul dintre cei mai în vârstă din echipă. Mi-a trebuit ceva timp să mă obişnuiesc cu asta. Am fost mereu printre cei mai tineri, dar vine o zi când ajungi să fi parte din garda veche. Aşa este acum", a afirmat Van Persie.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA, reprezentativa similară a Olandei, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici