Campionatul european de handbal: Norvegia, victorie la scor în faţa Ungariei. România joacă duminică

Norvegia a trecut peste eşecul cu România de la Brest (23-31) şi a început în forţă în grupa principală de la Nancy a Campionatului European, cu o victorie la scor în faţa Ungariei, scor 38-25.

1625 afișări
Imaginea articolului Campionatul european de handbal: Norvegia, victorie la scor în faţa Ungariei. România joacă duminică

Campionatul european de handbal: Norvegia, victorie la scor în faţa Ungariei. România joacă duminică

Nordicele au câştigat meciul încă din primele minute. Ungaria a fost departe de pretenţiile unei naţionale care ar trage la semifininale şi nu a putut să pună presiune pe adversară în niciun moment.

Katrine Lunde a fost mult mai prezentă în poartă, în timp ce cvartetul Oftedal – Kristiansen – Loke – Aune a făcut ravagii în atac, marcând la foc continuu. La pauză, Norvegia a avut un avantaj de şapte goluri, 19-12, şi nu a slăbit ritmul nici în partea secundă, astfel că a realizat diferenţa de 10 goluri, 25-15 încă din minutul 39. Hergeirsson a devenit însă mai mulţumit abia în minutul 48, când nordicele s-au desprins la 31-18, moment în care pe teren nu a mai rămas nicio jucătoare de bază.

La final, Norvegia a câştigat cu 38-25 şi rămâne în cărţi la Nancy, dar depinde în mare măsură şi de România, care trebuie să câştige meciul de duminică în faţa Olandei.

După acest meci, Norvegia a urcat pe locul 4, cu două puncte, fiind la două puncte distanţă de trio-ul România, Olanda şi Germania. Olanda şi România au şi un meci mai puţin disputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici