Cât va încasa Simona Halep după triumful de la Wimbledon. Şi Nike o premiază cu o sumă consistentă

Simona Halep va fi premiat de sponsorul tehnic după triumful de la Wimbledon.

4642 afișări
Imaginea articolului Cât va încasa Simona Halep după triumful de la Wimbledon. Şi Nike o premiază cu o sumă consistentă

Cât va încasa Simona Halep după triumful de la Wimbledon. Nike o premiază

Cea mai bună jucătoare de tenis a României va încasa un milion de dolari de la Nike după adjudecarea celui de-al doilea turneu de Mare Şlem din carieră, potrivit Prosport.
 
Pentru trimful de la Wimbledon Simona Halep a primit deja un cec în valoare de 2,9 milioane de dolari de la oraganizatorii turneului, cel mai mare premiu în bani pe care l-a încasat până acum. 
 

Simona Halep a ajuns de-a lungul carierei la premii în valoare totală de 33.228.806 de dolari şi se află pe locul 5 în topul all time al tenisului feminin.

Lider în ierarhia feminină este Serena Williams cu 90.382.096 de dolari.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici