Ce spun Serena Williams şi Monica Niculescu după meciul de la Indian Wells

Jucătoarea americană Serena Williams, locul 1 mondial, a declarat, sâmbătă, că nu a mai întâlnit niciodată o adversară precum a fost Monica Niculescu şi a precizat că românca a fost "o luptătoare incredibilă". Monica Niculescu a declarat că este bucuroasă că a putut să îşi facă jocul în faţa sportivei americane, informează site-ul oficial al competiţiei.

302 afișări
Imaginea articolului Ce spun Serena Williams şi Monica Niculescu după meciul de la Indian Wells

Monica Niculescu (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Nu am mai jucat niciodată împotriva une sportive ca ea. A fost o luptătoare incredibilă, m-a făcut să muncesc din greu", a spus Williams'.

"Sunt puţin tristă, pentru că aş fi putut să mă desprind la 3-0 în primul set. Cine ştie? Am avut şansa să fac acest lucru, dar am ratat-o. Era 2-1. Ar fi fost o diferenţă mare dacă aş fi reuşit să conduc cu 3-0. Dar nu ştiu. Serena Williams este o jucătoare extraordinară şi sunt bucuroasă că am putut să îmi fac jocul. Acesta era planul meu: să joc relaxată şi să îmi fac jocul. Dacă sunt relaxată pot să evoluez cum îmi doresc, să îmi fac jocul aşa cum este, este ceva special şi unic. Dacă sunt relaxată şi pot juca este dificil pentru adversare", a spus Niculescu.

Serena Williams a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 7-7, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, într-un meci din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Williams a refuzat să participe timp de 14 ani la acest turneu, în urma unui incident petrecut la ediţia din 2001. În acel an, surorile Williams urmau să se întâlnească în semifinalele turneului, dar Venus s-a retras cu puţin timp înaintea meciului, acuzând o accidentare. Publicul a interpretat retragerea lui Venus ca un aranjament. În finală, spectatorii au fluierat-o îndelung pe Serena Williams, care a câştigat totuşi partida cu Kim Clijsters, scor 4-6, 6-4, 6-2. De atunci, Serena şi Venus Williams au decis să boicoteze această competiţie, poate cea mai importantă după turneele de Grand Slam şi Turneul Campioanelor.

Organizatorii de la Indian Wells au început negocierile cu familia Williams cu mai bine de un an în urmă, după ediţia 2014 a Australian Open. Discuţiile s-au finalizat cu revenirea Serenei în competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici