CFR Cluj şi-a aflat adversara din şaisprezecimile de finală ale Europa League

CFR Cluj va întâlni formaţia spaniolă FC Sevilla, în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Tragerea la sorţi a avut loc luni, la Nyon (Elveţia)

4519 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi-a aflat adversara din şaisprezecimile de finală ale Europa League

CFR Cluj îşi află adversara din şaisprezecimile Europa League, luni, de la ora 14:00

Sevilla a încheiat pe primul loc grupa A din Europa League, din care au mai făcut parte APOEL, Qarabag şi Dudelange. Formaţia spaniolă a înregistrat cinci victorii şi un eşec, marcând 14 goluri şi primind doar trei.

În campionatul din Spania, echipa pregătită de Julen Lopetegui se află pe locul al treilea, cu 31 de puncte, în spatele celor de la Barcelona şi Real Madrid, ambele cu 35 de puncte şi un meci mai puţin.

Sevilla a câştigat Europa League de trei ori consecutiv, în sezoanele 2013/2014, 2014/2015 şi 2015/2016. De asemenea, formaţia spaniolă a mai câştigat Cupa UEFA de două ori, în sezoanele 2005/2006 şi 2006/2007.

Clujenii vor disputa meciul tur pe teren propriu, la 20 februarie, în timp ce manşa retur va avea loc în deplasare, pe 27 februarie.

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League după ce a încheiat pe locul secund grupa E, cu 12 puncte, din care au mai făcut parte Celtic, Lazio şi Rennes.

Meciurile din şaisprezecimile de finală ale Europa League:

Wolverhampton Wanderers - Espanyol
Sporting Lisabona - Instanbul Başakşehir
Getafe - Ajax
Bayer Leverkusen - FC Porto
FC Copenhaga - Celtic
APOEL - FC Basel
CFR Cluj - Sevilla
Olympiacos - Arsenal
AZ Alkmaar - LASK Linz
Club Brugge - Manchester United
Ludogoreţ - Inter Milano
Eintracht Frankfurt - Salzburg
Şahtar Doneţk - Benfica
Wolfsburg - Malmo
AS Roma - Gent
Rangers - Braga

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici