Componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României Timişoreana

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa celor trei urne pentru tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei României Timişoreana, ediţia 2014 - 2015, care va avea loc marţi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

100 afișări
Imaginea articolului Componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României Timişoreana

Componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României Timişoreana

Echipele care vor evolua în 16-imile competiţiei au fost împărţite în trei urne:

Urna A - Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu;

Urna B - FC Botoşani, Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna, FC Braşov, CSMS Iaşi, CSU Craiova, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş;

Urna C - Sport Club Bacău, Şoimii Pâncota, FC Caransebeş, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, CF Brăila, Rapid CFR Suceava, FC Bihor, Săgeata Năvodari, FC Viitorul Axintele, Chindia Târgovişte, Unirea Jucu.

La tragerea la sorţi, cele 6 echipe din urna A vor fi împerecheate cu 6 echipe din urna C, apoi cele 8 rămase din urna C vor fi extrase împreună cu tot atâtea cluburi din urna B, iar la final ultimele 4 echipe din urna B vor fi împerecheate între ele.

Jocurile din şaisprezecimile Cupei României se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici