Conference League. FK Jablonec - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-au încăierat după meci

  • Jablonec a învins-o, joi seară, pe CFR Cluj prin golul lui Vaclav Pilar, din penalty (minutul 51).
  • La faza acordării loviturii de la 11 metri, Mario Camora a făcut henţ şi a fost eliminat.
  • În celălalt meci din Grupa D, Randers FC - AZ Alkmaar 2-2.
9648 afișări
Imaginea articolului Conference League. FK Jablonec - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-au încăierat după meci

Conference League. FK Jablonec - CFRCluj 1-0. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-au încăierat după meci

CFR Cluj s-a prezentat lamentabil în prima repriză, fiind de nerecunoscut. Totuşi, a dus primele 45 de minute fără să încaseze gol. Campioana României a „înviat” după pauză, când a evoluat în 10 oameni, fiind eliminat Mario Camora.

Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a tras concluziile la finalul eşecului din Republica Cehă. N-au lipsit „săgeţile” către fostul antrenor, Marius Şumudică, acuzând că echipa nu stă bine fizic.

„În prima repriză, adversarul era foarte montat, a intrat bine. Jablonec a câştigat toate duelurile, au stat mai bine fizic. Eu când fac un lot, aleg jucători cu forţă. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. Dar repriza a doua ne dă speranţe!

N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Edi Iordănescu la FCSB a pierdut cu 1-4, abia al 3-lea joc l-a câştigat. Nu poţi avea un impact imediat. Încerc să repar ce a fost făcut greşit înainte”, a declarat Petrescu, la ProX.

Marius Şumudică, antrenorul care a lăsat echipa în Conference League şi a obţinut 6 victorii în Liga 1 (a plecat cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB, adjudecat de campioană cu 4-1), a intrat în direct la Digi Sport, unde a „explodat”:

Şumi: „Mi-e jenă”. S-a luat şi de Ilie Dumitrescu

„Mi-e jenă să intru într-o dispută cu un coleg. Este grav dacă a spus astfel de lucruri. E urât să arunci cu noroi în munca unui coleg. Petrescu să-şi închidă guriţa! Vezi-ţi de treaba ta! Nu e frumos să vorbeşti aşa de un coleg de breaslă. Ce nu s-a făcut bine, domnul Petrescu? Cum nu e pregătită fizic echipa, când a câştigat în noroi cu FCSB şi a dus mingea pe jos, nu lungă şi pe-a doua? Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi pe loc. Eu nu mi-am acuzat niciodată jucătorii. El a spus că Bălgrădean i-a pierdut meciul (n.r. - cu Botoşani), că... Rămâneţi muţi, dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR! Nu vreau să spun unde să făceau grătare, nu vreau să spun de prune cu iaurt, cum i se spune antrenorului!

Plânge după Rondon, plânge după Vinicius.... Cu Botoşani, CFR a avut prima ocazie în minutul 85, abia a ajuns la poartă. A făcut vrabia pe minge! Şi-a adus jucătorii lui. I-a pregătit 3 săptămâni. I-a adus pe Culio, pe Bordeianu... Mie nu mi-a plăcut cum a jucat Culio, cum... Dacă merită Culio să joace, iar Păun nu merită să joace, atunci ne rupem carnetele de antrenori! Şi calul aleargă, dar nu dă lapte! Ce-ai făcut, mă, Petrescule, 3 săptămâni? Nu i-ai antrenat?

Unde e Petrila în momentul de faţă? Cu mine ara terenul! Nu-l mai văd de 3 jocuri. Unde-i Omrani? Că nu-l mai văd! Uitaţi-vă câte ocazii avea CFR-ul cu Şumudică şi câte a avut cu Botoşani şi cu Jablonec? Îl rog frumos să nu mai vorbească despre Şumudică! Îi urez să se bucure de cele 21 de puncte pe care ţi le-a lăsat Şumudică în torpedou. Şi să nu uite că i-am lăsat echipă în Conference League, care a adus clubului 4 milioane de euro. Cine sunt Jablonec? O ruşine de echipă! Locul 11, cu 8 puncte! Câte ocazii avea echipa cu Şumudică şi câte avea cu Petrescu? Să nu mai plângă domnul Petrescu, că şi mie îmi curgă lacrimile şi trebuie să îmi pun picăturile”.

Antrenorul a spus că preşedintele Marian Copilu, alungat de la CFR odată cu Şumudică, i-a „adus 4 titluri”! Şumi s-a luat şi de analistul TV Ilie Dumitrescu, despre care a spus că „dă din mâini, ca să-l imite pe Giovanni”. Despre Bogdan Mara, aghiotantul lui Dan Petrescu în Gruia, Marius Ninel Şumudică a afirmat că îl vedea mereu prin hotelul în care locuia, fiind un semn că se pregătea de mult revenirea lui dan Petrescu. „Ne înghesuiam la lift, dar am crezut că mai are afaceri pe acolo”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici