Conference League, turul 2: FCSB - Saburtalo 4-2. Calificare spectaculoasă pe Arena Naţională / Craiova, misiune facilă

Toate cele 3 echipe din Superliga care au evoluat joi seară merg mai departe în Europa, la braţ cu campioana CFR Cluj, calificată miercuri.

1883 afișări
Imaginea articolului Conference League, turul 2: FCSB - Saburtalo 4-2. Calificare spectaculoasă pe Arena Naţională / Craiova, misiune facilă

Cordea, dreapta, a scos penalty-ul din care FCSB a făcut 4-2, apoi, în prelungiri, a fost eliminat. FOTO: Alexandru Dobre

FCSB - Saburtalo 4-2 (0-1 în tur)

Dawa (44), Edjouma (55), Fl. Coman (80), Radunovic (87 - penalty) / Goşteliani (69), Tabatadze (78)

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - I. Stoica
Rezerve: Ducan, A. Vlad - Haruţ, Şut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi
Antrenor: Nicolae Dică

După 0-1 în tur, FCSB a înfruntat-o pe Saburtalo, din Georgia, pe Arena Naţională din Bucureşti, unde au fost prezenţi aproximativ 25.000 de spectatori.

FCSB s-a impus cu 4-2, după o partidă începută furibund, dar a terminat în 10 oameni, fiind eliminat Cordea, care nu are drept de joc în turul următor (cu Streda sau cu Vikingur).

FCSB nu l-a folosit pe Florin Tănase, vândut în China, care a urmărit meciul din tribune. Banderola de căpitan a trecut pe braţul lui Florinel Coman.

Nicolae Dică (foto) a redebutat ca „principal” la FCSB, cu această ocazie, după ce Toni Petrea a plecat de la echipă ca urmare a eşecului cu Rapid, 0-2, din Superligă.

În tribune s-a aflat şi Mirel Rădoi, fost antrenorul al echipei naţionale. Rădoi şi Dică au colaborat la prima reprezentativă.

De asemenea, Anghel Iordănescu a venit să vadă la lucru echipa lui Gigi Becali.

Craiova va da peste Zoria Luhanks

Tot astăzi, în Conference League joacă CSU Craiova şi Sepsi Sf. Gheorghe.

O. Ljubljana (Slovenia) - SEPSI SF. GHEORGHE 2-0,2-4 după penalty-uri (1-3 în tur)
Kvesic (61), Krefl (70)

Covăsnenii vor înfrunta formaţia suedeză Djurgarden, care a eliminat-o pe Rijeka.

CSU CRAIOVA - Vllaznia (Albania) 3-0 (0-0 în tur)
Mateiu (58), R. Silva (62). V. Găman (80)

Oltenii vor avea meci în turul următor cu Zoria Luhansk.

Miracolul lui „Reghe”, eşec pentru Lucescu jr.

Un fost antrenor de la FCSB, ultima oară la CSU Craiova, Laurenţiu Reghecampf a reuşit o calificare miraculoasă în turul 3 al Conference League, astă-seară. După 0-2 în Cipru, cu Aris Limassol, Neftci Baku a învins cu 3-0 în Azerbaidjan şi merge mai departe în a treia competiţie europeană intercluburi.

În schimb, Răzvan Lucescu a fost eliminat din competiţie de Levski Sofia. După 0-2 în Bulgaria, gruparea greacă PAOK Salonic n-a reuşit decât o remiză, scor 1-1, pe teren propriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici