Constantin Budescu: Am făcut o figură frumoasă în Europa, dar, din păcate, am ieşit cu un rezultat usturător

Mijlocaşul echipei FCSB, Constantin Budescu, s-a declarat mulţumit de parcursul european al formaţiei sale şi a precizat că dubla cu Lazio a fost un bonus. Budescu pune eşecul drastic suferit pe Stadio Olimpico pe seama tacticii nepotrivite.

178 afișări
Imaginea articolului Constantin Budescu: Am făcut o figură frumoasă în Europa, dar, din păcate, am ieşit cu un rezultat usturător

Constantin Budescu: Am făcut o figură frumoasă în Europa, dar, din păcate, am ieşit cu un rezultat usturător

"Din păcate, am făcut un joc prost, ne-a păcălit meciul din tur, când am jucat de la egal la egal cu ei. Am încercat să facem presing sus, dar în această seară nu ne-a ieşit şi am primit gol rapid. Ei au încercat să mai marcheze, nu s-au oprit, dar atât au putut. Per total, am făcut o figură frumoasă în Europa, dar, din păcate, am ieşit din Europa League cu un rezultat usturător", a afirmat Budescu, la Telekom Sport.

Budescu susţine că jocul său nu a fost mai prejos decât cel din meciul tur: "Am fost acelaşi jucător ca în tur. Probabil, dacă era 0-0, eram acelaşi jucător, dar acum, la 5-1, toată lumea stă şi critică pe la televizor. De abia aşteptau acest rezultat".

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani îşi îndreaptă acum atenţia către competiţiile interne: "Meciul cu Lazio a fost un bonus. Nu trebuie să fie un capăt de ţară, se poate întâmpla. Ne-a rămas campionatul acum. Rămâne să ne concentrăm doar pe campionat şi pe Cupa României".

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, pe Stadio Olimpico, scor 5-1, de echipa Lazio, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus, pe Arena Naţională, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici