Cristiano Ronaldo: Doar Dumnezeu ştie dacă îmi voi încheia cariera la Real

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, nominalizat pentru Balonul de Aur, a declarat că este foarte fericit la Real Madrid, dar a asigurat că "doar Dumnezeu ştie" dacă îşi va încheia cariera la gruparea madrilenă.

94 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Doar Dumnezeu ştie dacă îmi voi încheia cariera la Real

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Doar Dumnezeu ştie. Dar sunt foarte fericit la Real. Am semnat un nou contract în urmă cu un an şi sunt foarte mulţumit, dar nu putem şti ce ne rezervă viitorul", a declarat Ronaldo, după ce a fost întrebat dacă va rămâne la Real până la finalul carierei.

Ronaldo este favorit la câştigarea Balonului de Aur, după ce a marcat în acest an 61 de goluri în 60 de meciuri, a câştigat Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo a mai primit acest premiu în 2008 şi 2013, în timp ce Lionel Messi a fost distins de patru ori, în perioada 2009-2012.

"Este a opta oară când vin la Zurich. Toţi vrem să câştigăm, este evident, toţi merităm să câştigăm, dar faptul că am fost nominalizat este deja formidabil", a spus Ronaldo.

Întrebat alături de ce mare jucător din trecut i-ar fi plăcut să joace, Ronaldo a răspuns că i-ar plăcea că evolueze alături de Messi şi Neuer. "Prezentul contează. În trecut au fost mari jucători, dar ar fi interesant ca noi trei să jucăm la aceeaşi echipă", a explicat atacantul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici