CUPA ROMÂNIEI: CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor competiţiei

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, în care clujenii au evoluat din minutul 30 cu un jucător mai puţin.

522 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor competiţiei

CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor Cupei României (Imagine: Shutterstock)

Din minutul 30, CFR Cluj a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Gabi Mureşan a fost eliminat deoarece l-a lovit cu cotul pe Seto.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan, Sepsi - Deac, Hora (Maftei '42), Maah - Weldon (Diogo Valente '56). Antrenor: Eugen Trică

Astra: Silviu Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan. Morais - Seto, Yahaya (Florescu '78) - Tembo (Enache '72), Distefano, Budescu (Ivanovski '80) - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă

Cartonaşe galbene: Camora '90+1, Sepsi '90+2 / Yahaya '41, Mureşan '65

Cartonaş roşu: Mureşan '30

Ricardo Cadu a revenit pe teren la CFR după şase etape de suspendare. El a fost suspendat iniţial, la 28 februarie, nouă etape, după ce l-a accidentat pe jucătorul formaţiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I. Apoi suspendarea i-a fost redusă la şase partide.

Meciul a fost arbitrat de Kovacs Istvan, ajutat la cele două linii de Marius Nicoară şi Mircea Grigoriu. Asistenţi suplimentari au fost Ovidiu Haţegan şi Cătălin Popa, iar rezervă Teodora Albon.

Observatorii partidei au fost Nicolaes Grigorescu şi Alexandru Boc.

Meciul retur va avea loc la 22 mai.

În cealaltă partidă din semifinalele Cupei României se vor întâlni, joi, de la ora 20.30, Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici