DINAMO-STEAUA - Gâlcă: Dacă vom câştiga cele cinci meciuri rămase cu siguranţă vom câştiga şi titlul

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, sâmbătă, că formaţia sa va câştiga în mod sigur titlul dacă se va impune în ultimele cinci etape ale Ligii I.

178 afișări
Imaginea articolului DINAMO-STEAUA - Gâlcă: Dacă vom câştiga cele cinci meciuri rămase cu siguranţă vom câştiga şi titlul

Gâlcă: Dacă vom câştiga cele cinci meciuri rămase cu siguranţă vom câştiga şi titlul (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Steaua, care va întâlni duminică echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii I, ocupă locul doi în clasament, la două puncte de liderul ASA Târgu Mureş.

"Meciul nu este decisiv. Acum nu mai depindem de noi, ci de ASA. Presiunea este acum pe cei de la Târgu Mureş, ei sunt favoriţi, pentru că sunt pe primul loc. FC Viitorul poate să îi încurce, a demonstrat asta şi sper eu să câştige. (...) Important este să dăm totul pe teren, iar dacă facem asta am convingerea că vom câştiga. Trebuie să sperăm la titlu. Suntem datori să câştigăm aceste ultime partide şi bineînţeles titlul. Nu mai suntem favoriţi, dar dacă vom câştiga cele cinci meciuri cu siguranţă vom câştiga şi titlul", a declarat Gâlcă.

El a precizat că s-ar putea să fie câteva schimbări în echipă faţă de meciul precedent, cu ASA Târgu Mureş.

"Sunt prieten cu Flavius (Stoican) cât suntem pe teren, pentru că interesul e comun. Dar mâine vom avea interese diferite. Sper ca la final să îi strâng mâna şi eu să fiu cel care câştigă", a mai spus Gâlcă.

Constantin Gâlcă şi Flavius Stoican au fost colegi de echipă, sâmbătă, la "Maratonul de 24 ore de fotbal fără roşu", ce se desfăşoară în Parcul Tineretului, campanie ce va dura 24 de ore. Evenimentul îşi propune să demonstreze că se poate juca fotbal cu fair play, fără să se primească cartonaşe roşii. Stoican, Gâlcă şi Daniel Prodan au jucat, sâmbătă, 20 de minute pentru o echipă care s-a impus în faţa altei formaţii cu scorul de 8-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici