Director general Şahtior: Lucescu nu poate fi antrenor şi la naţionala României

Directorul general al clubului Şahtior Doneţk, Serghei Palkin, a declarat, joi seară, că Mircea Lucescu nu poate prelua în paralel şi naţionala României, subliniind că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost la Kiev pentru a discuta cu oficialii ucraineni.

353 afișări
Imaginea articolului Director general Şahtior: Lucescu nu poate fi antrenor şi la naţionala României

Director general Şahtior: Lucescu nu poate fi antrenor şi la naţionala României

"Interesul arătat de naţionala României pentru Mircea Lucescu este real. Dar Mister are contract cu Şahtior până la finalul sezonului. Astăzi a avut loc, la Kiev, o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. - Răzvan Burleanu) şi i-am spus că nu poate combina cele două posturi, deoarece ar fi conflict de interese", a spus Palkin, conform vesti-ukr.com.

Antrenorul Mircea Lucescu a condus echipa naţională a României între 1981 şi 1986, el fiind demis după victoria cu 4-0 obţinută la Bucureşti în faţa selecţionatei Austriei în preliminariile Euro-1988.

FRF analizează în aceste zile mai multe variante pentru înlocuirea selecţionerului Victor Piţurcă, printre care se numără antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra.

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în urmă cu o săptămână, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici