Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România pentru a-i schimba apometrele. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: "Unul dintre ei, în timp ce lucra..."

Ana Otvos (30 de ani), fostă luptătoare de top a României, a rămas impresionată de o replică primită din partea unui angajat al unei firme de instalaţii pe care a solicitat-o în week-end.

2629 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România pentru a-i schimba apometrele. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: "Unul dintre ei, în timp ce lucra..."

Doi bărbaţi au intrat în casa acestei tinere celebre din România pentru a-i schimba apometrele. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: "Unul dintre ei, în timp ce lucra..."

Ana Otvos, sportivă care a făcut parte din lotul naţional de lupte libere, a povestit o întâmplare ce a emoţionat-o extrem de tare, scroe Prosport

Nu i s-a părut tocmai potrivit atunci când unul dintre băieţii care îi schimbau apometrele a pornit o conversaţie, dar Ana nu a regretat că i-a răspuns acestuia: "Nu am cum să mă abţin să istorisesc întâmplarea de azi. Sunt total uimită că încă mai există oameni frumoşi la minte şi suflet. Acasă, aştept firma "X" să îmi schimbe apometrele. Vin băieţii să constate, luăm o decizie împreună, semnez contractul, bla bla bla... Oamenii se apucă de treabă! Unul dintre băieţi, în timp ce lucra, îşi cere scuze şi mă întreabă dacă pozele de pe mobila din sufragerie îmi aparţin, poze ce reprezentau ipostaze din meciurile mele. 

Prima mea reacţie a fost să refuz conversaţia şi să zic 'nu', însă imediat am citit pe faţa lui o admiraţie enormă. După o scurtă discuţie, în care i-am zis câte puţin din palmaresul meu la lupte libere, despre copilăria mea la lotul olimpic, s-a uitat la mine şi a zis cu vocea tremurândă: 'Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi, românii, şi pentru România!'. Bravo, omule, că încă mai ştii să apreciezi adevăratele valori!", a scris sportiva născută la Târgovişte pe Facebook.

După ce a renunţat la cariera de luptătoare, Ana Otvos s-a orientat spre o altă profesie din domeniul sportului, iar în prezent este instructor de fitness-aerobic şi kangoo jumps. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici