Dragomir spune că meciurile din etapa a XXIV-a nu se vor amâna din cauza ninsorilor

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că partidele din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, programate la sfârşitul acestei săptămâni, nu se vor amâna din cauza ninsorilor, precizând că în week-end prognoza meteo anunţă temperaturi de 18 grade.

90 afișări
Imaginea articolului Dragomir spune că meciurile din etapa a XXIV-a nu se vor amâna din cauza ninsorilor

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sâmbătă şi duminică sunt plus 18 grade, ce să se amâne? Terenurile nostre sunt în majoritatea lor încălzite. Bine, exceptându-le pe cele pentru care cluburile au cumpărat numai firele, nu şi instalaţia. Dar o să îi controlăm noi şi o să facem ravagii", a afirmat preşedintele LPF.

Dragomir susţine că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, face o afacere bună dacă achiziţionează toţi jucătorii de la echipa naţională de tineret a României deoarece aceştia valorează acum în total patru milioane de euro, dar unul dintre ei va putea fi vândut în viitor cu 10 milioane. "Păi Gigi Becali e vreun prost, vreun fraier? Ăsta e făcut să câştige bani toată viaţa. Ăsta dacă stă în casă închis, dau banii năvală peste el în casă. Dacă îi deschizi capul la ceva imediat pune în practică. E băiat deştept, acum pe toată naţionala de tineret nu dă mai mult de 3-4 milioane de euro. Şi unul dintre ei dacă îl vinde îl dă cu 10 milioane. Nu contează că naţionala de tineret a pierdut cu 3-0 cu Anglia şi Franţa. Doi-trei-patru dintre ei sunt foarte buni", a spus Dumitru Dragomir.

El a adăugat că mijlocaşul echipei FC Vaslui, Nicolae Stanciu, pentru care Gigi Becali şi-a anunţat interesul, va ajunge un "jucător de bani mulţi". "Stanciu e foarte valoros, se face jucător de Europa. Are capacitate de efort bună, loveşte bine mingea, cu viteză nu prea stă cum trebuie. Şi acum se cere viteză. Dar Stanciu e jucător bun, se face de bani mulţi", a menţionat oficialul LPF.

În ceea ce priveşte cumpărarea clubului FC Rapid de către omul de afaceri Gruia Stoica, Dumitru Dragomir a afirmat că tranzacţia are mari şanse să se realizeze deoarece acţionarul majoritar George Copos este dispus să vândă. "Domnul Copos cred că o să vândă. După condamnarea pe care a luat-o s-a săturat. Şi s-au săturat mai mulţi investitori. Stoica e un om tare, dacă îi place şi fotbalul atunci ar putea să facă din Rapid un club mare. Eu dacă aveam bani clubul Rapid îl cumpăram. Mă înţelegeam eu şi cu suporterii, sunt cei mai buni, poţi să te înţelegi cu ei", a precizat preşedintele Ligii.

Dragomir îl sfătuieşte pe Ioan Andone, antrenor implicat în tranzacţia privind vânzarea clubului Rapid, să nu plece în ţările arabe. "Ce să caute el în ţările arabe? Să vină la Rapid. Am auzit că fraţii Stoica sunt băieţi destoinici, oameni care ştiu să facă banii şi să îi şi cheltuiască. Iar Andone e un antrenor recunoscut", a spus el.

Meciul echipei Dinamo cu Astra, programat, duminică, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, este unul decisiv în ceea ce priveşte şansele formaţiei alb-roşii la obţinerea unui loc de cupă europeană. "Dacă Dinamo câştigă cu Astra se înscrie pentru locul trei. Dacă pierde, atunci s-a terminat cu pretenţiile pentru cupele europene. Dar e foarte ambiţios noul patron (n.r. - Ionuţ Negoiţă). Iar Ţălnar e trăznet ca antrenor", a explicat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici