După 8 victorii consecutive, campioana U BT Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat

  • U BT Cluj a suferit vineri seara prima înfrângere în Liga Naţională de naschet, fiind învinsă pe teren propriu de Rapid Bucureşti, scor 88-83.
  • Clujenii pun astfel capăt unei serii de 8 meciuri fără înfrângere în campionat.
411 afișări
Imaginea articolului După 8 victorii consecutive, campioana U BT Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu în campionat

Sursa foto: Facebook / U-BT Cluj-Napoca

Mihai Silvăşan l-a menajat pe Meindl, care se confruntă cu o uşoară problemă medicală după ultima partidă din Eurocup.

Clujenii veneau după o înfrângere suferită cu Ratiopharm, cu doar două zile în urmă. Giuleştenii au condus la pauză cu 45-46.

Repriza a doua a fost una echilibrată, clujenii având chiar avantaj pe tabelă în câteva rânduri.

Bucureştenii au închis partida prin Vaidas Kariniauskas, care a aruncat de la 3 puncte când mai erau 14 secunde de joc, diferenţa fiind insurmontabilă pentru campioni.

Mihai Silvăşan, antrenor ardelenilor, a declarat la final, pentru site-ul oficial al grupării gazdă:

„Nu pot fi spuse foarte multe. Din nou a fost un meci pe care l-am avut în mână, au existat momente bune de joc, însă noi am pierdut partida. Este un moment greu, dar trebuie să rămânem uniţi şi să muncim în primul rând.

Nu este o tragedie, se întâmplă în viaţa oricărei echipe să existe astfel de eşecuri. Se întâmplă să pierzi două meciuri la rând, chiar dacă le-ai avut în mână. Contează felul cum vom reacţiona mai departe şi cum vom înţelege acest moment.”

Clujenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte din 9 meciuri, fiind devansaţi de Rapid Bucureşti, pe locul 2, cu 19 puncte din 11 meciuri, şi Petrolul Ploieşti, pe primul loc, tot cu 19 puncte din 11 meciuri.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici