Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Echipa a fost agresivă cu Chindia şi am simţit că vrea să câştige

Dusan Uhrin e foarte mulţumit de prestaţia lui Dinamo în meciul cu Chindia (scor 4-1). Jocul pe faza de atac a mers foarte bine, în special în partea a doua, când ehipa lui a punctat de trei ori.

124 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Echipa a fost agresivă cu Chindia şi am simţit că vrea să câştige

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: Echipa a fost agresivă cu Chindia şi am simţit că vrea să câştige

”A fost un meci bun pentru noi. Prima repriză am jucat bine, dar nu am marcat, am beneficiat de un autogol. Adversarul a marcat un gol norocos, a fost şi o greşeală a noastră, dar repriza a doua a fost foarte bună.

Am vorbit la pauză că trebuie să jucăm ceva mai repede, după care am marcat goluri şi acum sunt foarte mulţumit. Echipa a fost agresivă şi am simţit că vrea să câştige meciul.” , a declarat Dusan Uhrin, la finalul meciului, citat de Telekom Sport. Dinamo Bucureşti a câştigat meciul de pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, din etapa a 19-a a Ligii 1. ”Câinii” s-au impus cu 4-1. Pentru Dinamo au marcat Andrei Piţian- autogol, Ricardo Grigore, Slavko Perovic şi Mattia Montini, iar pentru Chindia, Alexandru Benga.

Succesul o ţine în cărţile calificării în play-off pe Dinamo. Se află pe locul 7, cu 28 de puncte, la două puncte de locul 6, FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
uhrin,
reacţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici