FCSB remizează ghinionist cu FC Voluntari. Ilfovenii au egalat la în ultimul minut al prelungirilor

Final dramatic în ultimul meci al etapei a 10-a, al Superligii, jucat pe Arena Naţională între FCSB şi FC Voluntari. Bucureştenii au fost egalaţi în minutul 90+6, dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută după un fault involuntar în careu.

232 afișări
Imaginea articolului FCSB remizează ghinionist cu FC Voluntari. Ilfovenii au egalat la în ultimul minut al prelungirilor

FCSB, Facebook

În prima jumătate de oră s-a jucat pe contre, jocul având parte de o paradă a lui Târnovanu, un gol al oaspeţilor anulat pe motiv de offside şi o bară a bucureştenilor, Compagno nimerind butul porţii cu o lovitură de cap.

Acelaşi Compagno la pus apoi la încercare pe Popa în două rânduri, portarul ilfovenilor fiind la post de fiecare dată.

Minutul 50 îl scoate din nou în evidenţă pe Popa, care respinge de două ori în aceaşi fază, în faţa şuturilor lui Coman şi Compagno.

FCSB a deschis scorul în minutul 82, după ce şutul lui Cordea a fost deviat cu noroc la Miculescu, care a trimis în poartă pe lângă Popa.

Finalul lasă gazdele în 10 oameni, după eliminarea lui Edjouma, pentru cumul de cartonaşe, pentru ca în ultimul minut de prelungiri, Radunovici să îl faulteze involuntar în careu pe Nemec, care apoi a transformat penalty-ul, aducând un punct nesperat echipei lui Ciobotariu.

FCSB pierde astfel 2 puncte şi cu un total de 8, dar cu două jocuri mai puţin disputate, ocupă locul 13 în clasament.

Punctul obţinut în extremis o duce pe FC Voluntari la cota 9, pentru locul 12 în Superligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici