FK Vereya Stara Zagora a fost retrogradată pentru TRUCARE de meciuri

FK Vereya Stara Zagora, echipă aflată pe ultimul loc într-o grupă de play-out din prima ligă bulgară, a fost retrogradată pentru trucare de meciuri. Federaţia Bulgară de Fotbal a anunţat că decizia a fost luată după ce a primit informaţii de la UEFA că Vereya a trântit partide în luna februarie.

125 afișări
Imaginea articolului FK Vereya Stara Zagora a fost retrogradată pentru TRUCARE de meciuri

FK Vereya Stara Zagora a fost retrogradată pentru trucare de meciuri

Proprietarul Galin Mihaylov a declarat că va face apel şi va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre ce se întâmplă cu echipa sa. Dar Federaţia Bulgară de Fotbal a luat deja o decizie. În comunicatul emis, a precizat că etapele rămase vor fi pierdute la masa verde. Vereya a disputat 12 meciuri în acest an (11 înfrângeri şi un egal). Ultima victorie data din sezonul trecut (8 martie), când echipa s-a clasat pe locul 6 şi prindea ultima poziţie de play-off.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici