FR Tenis a decis ca întâlnirea România - Olanda să aibă loc la Cluj, pe zgură

Consiliul Director al FR Tenis a decis în şedinţa de miercuri ca întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Olanda (5-7 aprilie) să fie găzduită tot de Cluj-Napoca, dar de data aceasta meciurile se vor disputa pe zgură.

491 afișări
Imaginea articolului FR Tenis a decis ca întâlnirea România - Olanda să aibă loc la Cluj, pe zgură

FR Tenis a decis ca întâlnirea România - Olanda să aibă loc la Cluj, pe zgură

Directorul general al FR Tenis, Silviu Matei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că aşteaptă să vadă dacă sala de la Cluj poate fi pusă la dispoziţie. "Consiliul Director a decis în şedinţa de astăzi ca şi meciurile cu Olanda să se joace la Cluj, unde România a jucat şi cu Finlanda şi cu Danemarca. O singură condiţie trebuie îndeplinită, să primim sala la dispoziţie în intervalul specificat. Ideal ar fi ca din 25 martie s-o avem la dispoziţie sau maximum din 27 martie, până în 8 aprilie. Aşteptăm să semnăm mâine contractul. Dacă nu ne vom înţelege cu contractul pentru Cluj, întâlnirea se va juca la Bucureşti", a spus Matei.

La rândul său, directorul DJS Cluj, Constantin Răduţă a precizat, pentru MEDIAFAX, că întâlnirea cu Olanda se va disputa zgură. "Mâine vom regla problema. Este un pic mai complicat de data aceasta, pentru că se va schimba suprafaţa şi stilul de montaj, fiind vorba de zgură. Dar nu cred că întâmpinăm probleme în a găzdui echipa României din nou", a precizat Răduţă.

Echipa României a jucat la Cluj-Napoca în toamna trecută, cu Finlanda, iar la începutul acestei luni, cu Danemarca, în Cupa Davis, obţinând victorii în ambele confruntări. Ambele întâlniri au avut loc pe suprafaţă rapidă.

Meciurile cu Olanda, programate între 5 şi 7 aprilie, contează pentru turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici