Gabriel Torje: Îmi doresc să evoluez cât mai bine pentru noul club şi să fiu în formă pentru echipa naţională

Fotbalistul Gabriel Torje, împrumutat de Udinese la Osmanlispor, a declarat că îşi doreşte să evolueze cât mai des şi cât mai bine pentru noul club şi să fie în formă pentru convocările la naţională, el menţionând că ar fi un vis să joace cu prima reprezentativă la Euro-2016, informează frf.ro.

111 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje: Îmi doresc să evoluez cât mai bine pentru noul club şi să fiu în formă pentru echipa naţională

Gabriel Torje (Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Mă bucur că am rămas în campionatul Turciei, unul puternic, atractiv pentru fotbalişti importanţi ai Europei, în care m-am simţit foarte bine în sezonul trecut. Chiar dacă Osmanlispor este o nou-promovată, este o echipă ambiţioasă, care îşi propune obiective importante pentru noua ediţie a Superligii. Îmi doresc să evoluez cât mai des şi cât mai bine pentru noul club, să le demonstrez celor de aici că au făcut o alegere bună şi, în acelaşi timp, să fiu sănătos şi în formă pentru convocările la echipa naţională. Calificarea la EURO e în mâinile noastre şi ar fi un vis ca anul viitor, în Franţa, să îmbrac tricoul galben la turneul final", a spus Gabriel Torje pentru frf.ro.

Gabriel Torje a semnat un contract cu gruparea Osmanlispor, fostă Ankaraspor, care revine în acest an în primul eşalon din Turcia, românul urmând să evolueze sub formă de împrumut de la Udinese.

Torje, achiziţionat de Udinese în 2011, a jucat în sezonul 2014/2015 tot în Turcia, la Konyaspor, de asemenea sub formă de împrumut.

Osmanlispor a evoluat în perioada 2004-2009 în prima ligă din Turcia, dar în 2009 a fost retrogradată, după numirea responsabilului secţiei de fotbal a clubului ca preşedinte la rivala Ankaragucu, federaţia sancţionând astfel "o relaţie ce ar putea dăuna concurenţei, onestităţii şi imaginii integrităţii campionatului în viziunea opiniei publice". Timp de patru ani echipa nu a evoluat în niciun eşalon, iar în 2013 s-a înscris în liga a doua.

Formaţia din Ankara şi-a schimbat numele în Osmanlispor înaintea sezonului trecut. La finalul ediţiei de campionat 2014/2015, Osmanlispor a obţinut promovarea în primul eşalon, terminând sezonul pe locul doi în liga secundă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici