Gheorghe Hagi spune că fiul său, Ianis, va debuta în actualul sezon al Ligii I

Managerul tehnic al echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fiul său, Ianis, alături de ceilalţi jucători din generaţia '98, vor debuta în actualul sezon al Ligii I.

113 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi spune că fiul său, Ianis, va debuta în actualul sezon al Ligii I

Ianis Hagi (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ianis e un copil care nu are nici 16 ani. Ne gândim, vedem când va fi (n.r. - debutul). La fel şi ceilalţi din generaţia '98 care sunt la echipa mare. Trebuie să le găsim momentul, nu trebuie aruncaţi aşa, de dragul de a o face. Depinde şi de ei, de cum cresc, dar cu siguranţă anul acesta vor apărea (n.r. - în Liga I). Depinde de el, pentru că el îţi dă încredere să îl bagi în teren. Ianis duce presiunea, el trebuie să fie obişnuit. Fotbalul e un spectacol, e o scenă mare unde spectatorii aşteaptă să te vadă. Cred că el o duce, îi place fotbalul şi cred că va fi şi competitiv", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a menţionat că FC Viitorul merge să câştige partida cu Astra de la Giurgiu, chiar dacă recunoaşte că adversarul este unul dificil. "Astra este o echipă de top din ţară care are pretenţii să câştige campionatul, ştim că e o deplasare foarte grea şi că trebuie să ne autodepăşim. Nu e uşor, dar nimic nu e imposibil. Ei îşi doresc să ia puncte şi să stea sus, acolo. Mergem şi o să vedem ce o să fie. Încercăm să nu mai repetăm greşelile şi ne gândim numai la victorie. Va fi dificil, dar încercăm şi vedem. Ne dorim să facem performanţă", a menţionat Hagi.

Referitor la gestul rasist făcut, vineri, de un suporter rapidist la adresa atacantului formaţiei Concordia Chiajna, brazilianul Carlos Welington, Hagi a menţionat că jucătorii trebuie trataţi cu mai mult respect pe stadioane. "Nu am auzit şi nu am văzut. Dar trebuie să respectăm orice culoare, sportul e un spectacol. Cine merge acolo să facă spectacol trebuie să fie respectat, mai ales jucătorii. Pentru că ei sunt actori, iar actorii trebuie lăsaţi să joace aşa cum sunt ei. Iar ceilalţi care suntem alături de ei să îi susţinem şi să ne comportăm cu fair-play şi mult respect. Altfel e păcat. Pe timpul meu stadioanele erau pline, frumoase, fotbalistul era idolatrizat, acum, din păcate, nu mai e acelaşi lucru", a precizat Hagi.

Echipa FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 18.30, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici