Grigoraş: Am ajuns la o înţelegere şi mâine sau poimânne o să semnăm contractul

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă seară, că a ajuns la o înţelegere cu conducerea grupării Oţelul Galaţi, astfel că în zilele următoare va semna un contract cu aceasta.

133 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am ajuns la o înţelegere şi mâine sau poimânne o să semnăm contractul

Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am ajuns la o înţelegere şi mâine sau poimâine o să semnăm contractul", a spus Grigoraş la Digi Sport.

El a precizat că se bucură că Oţelul Galaţi a reuşit "să câştige cele trei puncte, poate nesperate", în meciul cu CFR Cluj.

Miercuri, directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, declarase, la Sport.ro, că sunt şanse ca antrenorul Petre Grigoraş, care a părăsit formaţia gălăţeană din cauza problemelor de la club, să revină la conducerea tehnică a echipei.

Petre Grigoraş a părăsit echipa Oţelul Galaţi din cauza disensiunilor dintre Primăria municipiului şi acţionariatul majoritar, Dan Adamescu.

Grigoraş nu a stat pe banca tehnică a formaţiei gălăţene la meciul de duminică, pierdut, cu scorul de 0-1, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Paraschiv a înscris în minutul 7, cu o reluare din prima, după o centrare a lui Astafei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici