Grigoraş: Nu am niciun plan pentru viitorul apropiat

Tehnicianul Petre Grigoraş a negat, marţi, că ar avea vreo ofertă de a prelua o altă echipă, precizând că a decis să-şi rezilieze contractul cu Pandurii Târgu Jiu doar "pentru binele" formaţiei gorjene, fără să-şi reproşeze sau să i se reproşeze ceva de conducere din punct de vedere profesional.

201 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Nu am niciun plan pentru viitorul apropiat

Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mâine mă întâlnesc cu echipa pentru că nu am cum să nu mă întâlnesc cu ei. Poate o să mai stau o zi, două. Din punct de vedere profesional nu am niciun angajament, nu mi-am făcut niciun plan pentru viitorul apropiat. Clar este că voi sta, nu ştiu cât, o lună, două, cinci, nouă, un an. Nu mă tentează nimic deocamdată, pentru că dacă mă tenta aş fi continuat cu Pandurii Târgu Jiu şi aş fi dus încă cinci luni. Dar am considerat că din punct de vedere profesional şi pentru binele echipei este mai bine aşa. Ce am discutat cu domnul Condescu rămâne între noi. Totul s-a încheiat doar ca echipa să aibă de câştigat şi sper din tot sufletul să se întâmple aşa. Din punct de vedere profesional nu am avut nicio discuţie cu absolut nimeni. Atât timp cât nu mă gândesc pe termen scurt la altă echipă nu are rost să comentez de alte echipe. Nu mi-a fost frică de obiectiv. Dacă mi-ar fi fost frică nu aş fi venit când echipa era pe ultimul loc cu şase puncte după o treime de campionat. Acum când echipa e la două puncte de locul 2 nu poţi să spui că mi-e frică de obiectiv", a spus Grigoraş, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul a negat orice conflict cu conducerea clubului şi speră ca succesorul său să reuşească să termine cu Pandurii pe un loc care să-i asigure participarea în cupele europene.

"Nu este nimic de reproşat unul altuia, cred. Când stai doi ani, trei luni şi două săptămâni, cum am stat eu la Târgu Jiu şi s-au făcut lucruri frumoase, normal că ai şi regrete, dar îţi rămân în primul rând amintirile plăcute. Eu vreau să rămân doar cu amintirile plăcute de aici şi au fost destul de multe. Pentru mine sunt convins că echipa are potenţial. Voi rămâne suporterul ei numărul 1 pentru a-şi îndeplini obiectivul de a evolua într-o cupă europeană. Să dea Domnul ca la sfârşitul campionatului să trec într-o vizită - o să-mi cumpăr bilet dacă nu o să fiu invitat - să particip la ultima partidă, la care Pandurii să sărbătoreasă participarea într-o cupă europeană. Mulţumesc tuturor şi sper ca atunci când ne vom întâlni să ne întâlnim ca nişte prieteni, ca nişte oameni care au colaborat foarte bine, nu să ne întâlnim pe la colţuri sau să ne întoarcem spatele unul altuia. Personal, sunt mulţumit de ce am realizat aici, dar am simţit nevoia ca munca mea să fie continuată şi de altcineva şi sunt convins că domnul preşedinte Condescu şi domnul preşedinte executiv Pârvulescu vor găsi o soluie ca echipa să ajungă într-o cupă europeană", a adăugat Grigoraş.

Tehnicianul Petre Grigoraş şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractul cu clubul Pandurii Târgu Jiu. Grigoraş preluase conducerea tehnică a Pandurilor în 4 octombrie 2010. În acest sezon, după 19 etape, echipa gorjeană ocupă locul 4 în Liga I, cu 35 de puncte, la egaliate cu formaţia FC Vaslui, situată pe locul 3.

Reunirea lotului echipei pentru ultima parte a campionatului este programată miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici