Guardiola rămâne deocamdată la New York şi învaţă limba germană

Tehnicianul Pep Guardiola rămâne deocamdată la New York pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de limbă germană şi nu vrea să se amestece în activitatea lui Jupp Heynckes, căruia îi va succede la finalul sezonului, a declarat Karl Heinz Rummenigge, preşedintele CA al Bayern Munchen.

248 afișări
Imaginea articolului Guardiola rămâne deocamdată la New York şi învaţă limba germană

Rummenigge: Guardiola rămâne deocamdată la New York şi învaţă limba germană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot să fac o dezminţire în ceea ce priveşte zvonurile legate de venirea lui Pep Guardiola, vineri, la Munchen. El va rămâne deocamdată la New York şi va învănţa intensiv limba germană. În niciun caz nu vrea să se amestece în activitatea lui Jupp Heynckes în acest sezon", a declarat Rummenigge într-o conferinţă de presă.

Oficialul clubului din Bundesliga a precizat că a avut, miercuri, o conversaţie lungă cu Guardiola, care a început discuţia întrebându-l în germană: "Wie geht's Jupp ?" (Cum este Jupp?).

Fără să dea detalii, Rummenigge a precizat că Heynckes l-a anunţat înainte de Crăciun că nu vrea să mai rămână la Bayern după finalul sezonului, iar atunci oficialii germani au intensificat contactele cu Guardiola.

Însă Rummenigge a subliniat că Bayern nu ar fi avut nicio şansă să îl atragă pe Pep Guardiola la Munchen dacă tehnicianul catalan în vârstă de 42 de ani ar fi fost tensat doar de bani.

Karl Heinz Rummenigge este convins că Guardiola va ajunge să stăpânească limba germană până la prezentarea oficială la Bayern, care va avea loc probabil la 1 iulie.

"Cred că atunci când va veni nu va avea probleme", a spus Rummenigge.

Tehnicianul spaniol Josep Guardiola, care nu a mai pregătit nicio echipă după ce a plecat în vară de la FC Barcelona, va antrena formaţia Bayern Munchen din sezonul viitor, a anunţat, miercuri, gruparea germană pe site-ul oficial. Guardiola a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana Germaniei.

Josep Guardiola, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat un an sabatic după ce a părăsit pe FC Barcelona, în vara trecută. Presa internaţională a scris că tehnicianul spaniol a mai discutat despre revenirea sa în activitate cu oficiali de la Manchester City, Manchester United şi Chelsea Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici