Hagi despre echipa naţională: Nu e nimic obţinut dinainte. Din contră, e o grupă grea

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, vineri, înaintea plecării echipei naţionale în Grecia, că prima reprezentativă nu trebuie să se considere deja calificată la turneul final al Campionatului European din 2016, deoarece grupa de calificare este una dificilă.

103 afișări
Imaginea articolului Hagi despre echipa naţională: Nu e nimic obţinut dinainte. Din contră, e o grupă grea

Hagi despre echipa naţională: Nu e nimic obţinut dinainte. Din contră, e o grupă grea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Sperăm să facă un rezultat foarte bun. Cred în echipa României, trebuie să joace bine şi să facă un rezultat bun. E clar că suporterul acasă e un jucător în plus. Neavând spectatori în tribune e mai bine, dar după aceea trebuie să joace bine pe teren. Aş fi mai cumpătat, mai echilibrat. Nu e nimic obţinut dinainte, din contră eu zic că o să fie o grupă grea, trebuie să câştigăm meciurile, să facem mai bine ca ceilalţi şi să ajungem la Euro. Nu voi merge la meci sau să mă văd cu băieţii de la echipa naţională, decât dacă ne vom întâlni", a spus Hagi.

Antrenorul FC Viitorul, Bogdan Argeş Vintilă, este de părere că o victorie în Grecia ar creşte şansele de calificare la Euro-2016. "Ar fi bine ca echipa naţională să câştige, pentru a porni cu dreptul, pentru a avea moral în următoarele jocuri şi le doresc să se califice", a spus Vintilă.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, în preliminariile celei de-a XV-a ediţii a Campionatului European de fotbal, urmând a întâlni, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, reprezentativa Greciei, în prima etapă a Grupei F. Meciul se dispută fără spectatori.

FC Viitorul va juca un meci amical cu formaţia elenă Panathinaikos, partida urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 20.00, pe Stadionul Apostolos Nikolaidis din Atena.

"Tricolorii" au plecat la Atena cu un charter, în timp ce jucătorii formaţiei FC Viitorul au făcut deplasarea către capitala Greciei cu o cursă de linie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici