Ilie Năstase a asistat la meciurile de la Wimbledon îmbrăcat în uniforma de general-maior

Fostul tenisman Ilie Năstase a asistat la meciurile de luni de la Wimbledon îmbrăcat în uniforma sa de general-maior al Armatei Române, tabloidul Daily Mail susţinând că acesta a venit îmbrăcat ca un dictator.

838 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase a asistat la meciurile de la Wimbledon îmbrăcat în uniforma de general-maior

Ilie Năstase (Imagine: Bogdan Danescu / Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului britanic, mulţi spectatori au fost distraşi de la meciul propriu-zis de stilul vestimentar ales de Ilie Năstase, dar şi de cântăreţul Cliff Richard, care a purtat un costum retro în dungi de culoare albastră.

"Năstase, românul de 67 de ani, fost număr 1 mondial, arăta precum un dictator sud-american din anii '70, atunci când a venit în loja regală îmbrăcat într-o uniformă militară albastră şi purtând ochelari de culoare închisă", a scris Daily Mail.

Daily Mail susţine că în perioada de jucător, Năstase era poreclit "bufonul din Bucureşti", iar în perioada regimului comunist a fost angajat al Ministerului Apărării Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici