Indemnizaţiile sportivilor din loturile olimpice au fost majorate la 1.500 lei

Indemnizaţiile lunare ale sportivilor care fac parte din loturile olimpice au fost majorate de la 900 lei la 1.500 lei, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calotă.

198 afișări
Imaginea articolului Indemnizaţiile sportivilor din loturile olimpice au fost majorate la 1.500 lei

Indemnizaţiile sportivilor din loturile olimpice au fost majorate la 1.500 lei (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Majorarea a fost efectuată în baza unei hotărâri de guvern.

"Guvernul a adoptat o hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor financiare pentru activitatea sportivă. Documentul are în vedere pregătirea pentru Jocurile Olimpice din 2016 şi are câteva prevederi de natură generală: actualizarea cadrului normativ al măsurilor financiare din domeniul sportului şi susţinerea sportului de înaltă performanţă. Au fost actualizate indemnizaţiile de lot olimpic de la 900 de lei, acum, la 1.500 de lei lunar", a afirmat Calotă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici