Ioan Becali: Juventus m-a întrebat de Mutu, dar Cesena este mai aproape

Fostul impresar Ioan Becali a confirmat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, se află în atenţia clubului Juventus Torino, după ce grupări ca Cesena şi Bologna s-au arătat interesate de serviciile românului.

45 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Juventus m-a întrebat de Mutu, dar Cesena este mai aproape

Ioan Becali: Juventus m-a întrebat de Mutu, dar Cesena este mai aproape (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Da, este adevărat că m-au sunat cei de la Juventus, dar cea mai aproape echipă este tot Cesena. Adrian la 32 de ani va semna contractul vieţii lui, veţi vedea", a spus Ioan Becali la GSP TV.

Presa italiană a scris încă de vineri că Juventus pare interesată de serviciile lui Adrian Mutu, care mai este dorit de Cesena şi Bologna.

Ioan Becali a menţionat, de asemenea, că între jucător şi clubul său nu va mai exista niciun dialog:

"Între mine şi Fiorentina nu mai poate exista niciun dialog. Şi nici între Mutu şi Fiorentina. Jucătorul riscă o amendă între 5.000 şi 10.000 de euro pentru că a lipsit de la un antrenament, însă nu poate horărî clubul, ci comisia de arbitraj. Am aflat aseară că vor să mă dea în judecată pentru «minciunile» spuse în conferinţa de presă de vineri. Pentru asta, risc o amendă între 10 şi 1.000 de euro... Oricum, acum totul se va rezolva între avocaţi, pentru că noi vom cere toate condiţiile pe care un club trebuie să le pună la dispoziţia unui jucător profesionist: teren de antrenament, preparator fizic, etc", a spus Becali.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale.

Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Mutu a declarat, tot vineri, pentru Antena 1, că îşi doreşte să rămână în continuare la Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici