Ionuţ Lupescu: Nu se pune problema demiterii lui Răzvan

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că Răzvan Lucescu va continua la naţională, chiar dacă şansele României de a merge la CE din 2012 s-au diminuat după înfrângerea cu Bosnia.

27 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Lupescu: Nu se pune problema demiterii lui Răzvan

Ionuţ Lupescu: Nu se pune problema demiterii lui Răzvan (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu se pune problema demiterii lui Răzvan. Vine meciul cu Luxemburg, pe care trebuie să îl câştigăm. Avem nevoie de cele trei puncte şi sper ca băieţii să se adune, pentru că este un moment greu. Vom trage linie în luna iunie, după meciul cu Bosnia", a spus Ionuţ Lupescu la Digisport.

Întrebat dacă naţionala României se va mai califica în curând la vreun turneu final, Lupescu a spus: "O să fie greu, aceasta este realitatea".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European din 2012, aceasta fiind a doua înfrângere a "tricolorilor" în preliminarii. Golurile gazdelor au fost marcate de Ibisevici '64 şi Dzeko '83. Pentru România a înscris Marica, în minutul 29.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici