Iorgulescu: Reghecampf ar trebui să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, înr-o conferinţă de presă, că tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, ar trebui să-şi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc, deoarece antrenează în Liga I.

173 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Reghecampf ar trebui să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc

Gino Iorgulescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre evenimentele dinaintea meciului Steaua - FC Vaslui, scor 0-1, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I, dar şi despre faptul că antrenorul Laurenţiu Reghecampf ar fi spus că în fotbalul românesc este circ, Iorgulescu a răspuns: "Au fost unele probleme înainte de meciul Steaua - Vaslui, dar în final oaspeţii s-au prezentat şi chiar au bătut. Dânşii dau declaraţii... Probabil că dânsul (n.r. - Reghecampf) trebuie să îşi revizuiască puţin comportamentul faţă de fotbalul românesc pentru că de bine, de rău antrenează în România, câştigă foarte bine, e pe primul loc, a câştigat titlul... Un antrenor foarte bun trebuie să fie atent şi la declaraţiile din afara stadionului. Trebuie să fie un tot unitar în ceea ce priveşte profesionalismul de care ar trebui să dea dovadă. Comisia de Disciplină poate să se autosesizeze şi vom vedea ce se va întâmpla".

Gino Iorgulescu a afirmat că la partida de vineri nu i s-a părut nimic suspect. "Steaua - Vaslui 0-1 - Mie nu mi s-a părut nimic suspect. Poate mi s-ar fi părut dacă nu se prezenta Vasluiul, dar dacă s-au prezentat şi au şi bătut... Nu ştiu unde e suspiciunea", a completat Iorgulescu.

Fotbalistul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a fost cel care a declarat, după înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, din etapa a XXVII-a a Ligii I, că fotbalul românesc "este un circ".

"E dureroasă această înfrângere pentru că voiam să terminăm campionatul neînvinşi. Şi pentru oamenii care au venit şi ne-au încurajat în ploaie. Am văzut că şi Bayernul a pierdut, marile echipe mai pierd după o perioadă. N-ar fi trebuit să conteze că vin cu juniorii sau cu oricine, dar nu e normal. Fotbalul românesc e un circ. În Liga I este un circ. Vii la meci, nu mai vii, ba joacă juniorii, ba antrenorii, am văzut că dădea declaraţii antrenorul de la juniori. La încălzire ziceau să mai stăm zece minute. La pretenţiile pe care le avem noi românii, vrem să jucăm în Champions League an de an şi nu putem să jucăm în Liga I, ce naiba?! Nu scuză înfrângerea noastră. Noi ne-am prezentat foarte slab în acest meci", a spus Chipciu.

Formaţia Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, primul eşec al grupării bucureştene în campionat, după aprilie 2013. Jucătorii vasluieni s-au impus în partida cu Steaua în condiţiile în care au refuzat să se pregătescă în zilele dinaintea meciului, din cauza restanţelor financiare pe care clubul le are faţă de ei. Fotbaliştii de la FC Vaslui au sosit la Bucureşti, vineri, cu câteva ore înaintea partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici