Janko Tipsarevici, locul 10 ATP, va participa la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tenismenul sârb Janko Tipsarevici, locul 10 ATP, a acceptat invitaţia organizatorilor BRD Năstase Ţiriac Trophy de a evolua în cadrul competiţiei ce va debuta luni, la Arenele BNR din Bucureşti, urmând să fie jucătorul cel mai bine clasat care participă la ediţia din acest an.

118 afișări
Imaginea articolului Janko Tipsarevici, locul 10 ATP, va participa la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Janko Tipsarevici (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

După ce a fost eliminat în primul tur al turneului de 1.000 de puncte de la Monte Carlo, Tipsarevici, 28 de ani, anunţase că doreşte să ia o pauză competiţională. Însă el a primit un wild card pentru a evolua în România, pe care a hotărât să-l accepte.

"Sunt pregătit şi am poftă să joc. După două zile de gândire, am decis să accept wild card-ul care mi-a fost oferit şi să joc la turneul ATP de la Bucureşti. Le mulţumesc mult organizatorilor, care mi-au acordat această încredere", a scris tenismenul sârb, fost numărul 8 mondial, pe pagina sa de Facebook.

Tipsarevici s-a impus în acest an la turneul de la Chennai, el mai având în palmares alte trei titluri câştigate, la Stuttgart (2012), Moscova şi Kuala Lumpur (ambele în 2011).

Într-o conferinţă de presă de pe 8 aprilie, organizatorii au anunţat că vor mai oferi wild card-uri jucătorilor Adrian Ungur, Marius Copil şi fostului număr 7 mondial, francezul Gael Monfils.

Alţi jucători importanţi din circuitul ATP care vor evolua la ediţia 2013 a turneului de tenis de la Bucureşti sunt francezul Gilles Simon (13 ATP), italianul Andreas Seppi (18 ATP), rusul Mihail Iujnîi (27 ATP) şi germanul Florian Mayer (30 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici