Jucătorii de la Santander au refuzat să joace returul cu Sociedad, din cauza salariilor restante

Jucătorii echipei Racing Santander, din liga a treia spaniolă, au refuzat, joi seară, să joace returul cu Real Sociedad, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, în semn de protest faţă de neplata salariilor de mai multe luni.

186 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Santander au refuzat să joace returul cu Sociedad, din cauza salariilor restante

Jucătorii de la Santander au refuzat să joace returul cu Sociedad, din cauza salariilor restante (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii s-au prezentat la meciul ce era programat la ora 22.00, însă în momentul în care arbitrul a fluierat startul partidei ei nu şi-au luat poziţiile obişnuite, ci s-au grupat la mijlocul terenului şi au stat, în timp ce fotbaliştii de la Real Sociedad schimbau câteva pase. Arbitrul partidei a discutat imediat cu căpitanul echipei Racing Santander, iar după câteva secunde meciul a fost suspendat, oficialul fluierând pentru a marca finalul partidei.

De pe teren, jucătorii şi staful tehnic al echipei Racing Santander au aplaudat suporterii prezenţi la stadion, iar publicul a reacţionat ovaţionând.

Fotbaliştii echipei Racing Santander au ameninţat de luni că nu vor juca returul cu Real Sociedad. "Restanţele salariale sunt de mai multe luni, în ciuda promisiunilor preşedintelui", au precizat jucătorii atunci, într-un comunicat citit de căpitanul Mario Fernandez.

Fotbaliştii au cerut demisia preşedintelui clubului şi a întregului consiliu de administraţie, ca urmare a lipsei de reacţie şi a situaţiei financiare din ce în ce mai gravă.

Racing Santander a pierdut, săptămâna trecută, cu scorul de 1-3, meciul tur cu Real Sociedad.

Potrivit presei spaniole, Racing Santander nu îşi poate plăti creditorii şi are conturile blocate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici