Keşeru, accidentat în timpul unei meci, a fost transferat la o clinică din Marsilia. Atacantul va fi externat în cursul acestei seri

Atacantul Claudiu Keşeru, care a fost transportat la spital la pauza meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei, a fost transferat, miercuri, la centrul Timone din Marsilia, unde va rămâne sub observaţie până joi, anunţă site-ul clubului corsican.

123 afișări
Imaginea articolului Keşeru, accidentat în timpul unei meci, a fost transferat la o clinică din Marsilia. Atacantul va fi externat în cursul acestei seri

Keşeru, accidentat în timpul unei meci, a fost transferat la o clinică din Marsilia unde rămâne până joi

''Transportat la clinica din Martigues ca urmare a unei uşoare pierderi de cunoştinţă, atacantul a fost transferat la centrul Timone din Marsilia, unde va sta sub observaţie până joi. Medicul clubului, Cyrille Brunel, care îl însoţeşte, va prezenta situaţia completă a stării jucătorului. Mult curaj lui Keşeru!'', a notat sursa citată.

Keşeru se simte mai bine şi va fi externat în cursul acestei seri

Atacantul Claudiu Keşeru, care a fost transportat la spital la pauza meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei şi a fost transferat la Marsilia, se simte mai bine şi va fi externat în cursul acestei seri, anunţă site-ul oficial al clubului corsican.

"Transferat la Timone în Marsilia noaptea trecută, atacantul nostru se simte mai bine. Victimă a unui traumatism cranian însoţit de o uşoară pierdere de cunoştinţă şi memorie, Claudiu Keşeru a fost supus mai multor teste al căror rezultat este liniştitor. El va reveni la Bastia în cursul acestei seri", a anunţat Bastia pe site-ul oficial.

Atacantul Claudiu Keşeru a fost transportat la spital, după ce s-a lovit la cap în timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei. "După ce s-a lovit la cap, atacantul român a fost nevoit să-şi părăsească la pauză colegii, fiind înlocuit cu Maoulida. După ce a primit îngrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues", a scris Bastia, marţi seară, pe site-ul oficial.

Bastia s-a impus în meciul cu Ajaccio, scor 1-0. La Ajaccio, Adrian Mutu nu a fost inclus în lot, în timp ce Ştefan Popescu a fost rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici