Kimi Raikkonen a fost operat cu succes la spate

Pilotul finlandez al echipei Lotus-Renault, Kimi Raikkonen, a fost operat cu succes la spate, la Centrul Medical Universitar din Strasbourg, a anunţat, vineri, team-ul de Formula 1.

538 afișări
Imaginea articolului Kimi Raikkonen a fost operat cu succes la spate

Kimi Raikkonen a fost operat cu succes la spate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Operaţia a fost un succes total. Kimi se va odihni acum, timp de câteva zile", se menţionează în comunicatul echipei Lotus-Renault.

Kimi Raikkonen nu va participa la ultimele două curse ale sezonului, din SUA şi Brazilia, iar în 2014 va pilota pentru echipa Ferrari.

În locul lui Raikkonen, în Statele Unite şi în Brazilia va concura Heikki Kovalainen.

Lotus-Renault, acum pe locul 4 în clasamentul constructorilor, cu 297 de puncte, este în luptă cu Ferrari, locul 3, cu 323 de puncte, şi cu Mercedes, locul 2, cu 334 de puncte, pentru ocuparea unei poziţii cât mai bune la final, sinonimă cu o cotă mai mare de bani din partea administratorilor drepturilor comericale ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici