Marian Iancu se retrage din fotbal

Preşedintele clubului Poli Timişoara a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că nu mai este motivat să investească în fotbal după ce TAS a ratificat decizia FRF de a nu-i acorda licenţa echipei bănăţene.

326 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu se retrage din fotbal

Marian Iancu se retrage din fotbal (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Poziţia mea clară este că nu voi mai investi în fotbal. Va trebui să achităm obligaţiile şi o să vindem jucătorii importanţi, 3-4 jucători, vom duce la zero datoriile echipei, datoriile bugetare, după care echipa îşi va continua drumul, activitatea în Liga a II-a la alt nivel şi vom vedea cum vom finanţa echipa. Fără Marian Iancu. Marian Iancu nu are de ce să mai investească, în primul rând este relaţia mea tensionată cu federaţia, uitaţi ce ni s-a întâmplat. Eu nu mai am nicio motivaţie să merg mai departe, clubul trebuie preluat, la un moment dat să se găsească altă soluţie de finanţare", a spus Iancu la GspTV.

El a adăugat însă că retragerea sa din cadrul grupării se va face treptat şi că Poli Timişoara va miza în viitor pe jucători tineri. "Clubul trebuie reaşezat pentru Liga a II-a, este un club cu o bază bună. În câteva luni, într-un an, doi, el trebuie să-şi regândească poziţia. Cu mine nu va mai fi niciodată la nivelul la care a fost pentru că şi eu sunt cu totul şi cu totul lipsit de motivaţie să mai investesc într-o corcitură de fotbal, între alb şi negru. Unii vor să-l facă alb şi alţii vor să-l ţină negru, nici măcar gri nu mai este. N-am cum să-mi recuperez investiţia şi nici nu mă interesează. Prefer să rămânem acţionari şi să vedem cum uşor-uşor devenim minoritari. Am atins maximum din ce se putea atinge astfel încât să nu ies pătat din fotbalul ăsta mizerabil. Vom reorganiza şi conducerea administrativă. O să mergem pe o generaţie tânără, cred că va fi greu să revenim de la anul pentru că mulţi jucători vor pleca", a mai spus preşedintele clubului Poli.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins memoriile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, în privinţa licenţei, grupările urmând să evolueze din sezonul viitor în Liga II, a anunţat, luni, site-ul oficial al forului de la Lausanne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici