UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Maxim: Am sperat până în ultimul minut, era important să nu pierdem. Tamaş: Este dezamăgitor că am jucat foarte slab a doua repriză

Fotbalistul Alexandru Maxim a declarat vineri seară, după remiza obţinută de România în meciul cu Ungaria, scor 2-2, că a sperat până în ultimul minut că tricolorii vor egala, precizând că pentru echipa antrenată de Victor Piţurcă era important să nu piardă.

437 afișări
Imaginea articolului UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Maxim: Am sperat până în ultimul minut, era important să nu pierdem. Tamaş: Este dezamăgitor că am jucat foarte slab a doua repriză

Maxim: Am sperat până în ultimul minut, era important să nu pierdem (Imagine: Sebastian Tataru / MEdiafaxFoto)

"Mă bucur că a ieşit bine pentru noi. Am sperat până în ultimul minut, era un meci foarte important pentru noi. Important este că am obţinut un rezultat pozitiv şi că ne menţinem în cursa pentru calificare. Va trebui să rămânem foarte concentraţi să practicăm un joc foarte bun şi să fim încrezători. A fost o atmosferă ciudată, pentru că s-a jucat fără spectatori. Eram conştienţi că va fi un meci într-o oarecare măsură decisiv pentru noi în privinţa calificării", a spus Maxim.

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat vineri seară, după remiza cu Olanda, scor 2-2, că este puţin supărat deoarece el şi colegii săi din echipa naţională îşi doreau o victorie şi a calificat drept dezamăgitor faptul că "tricolorii" au jucat foarte slab în repriza a doua.

"Este dezamăgitor că am jucat foarte slab a doua repriză. În prima repriză am avut foarte multe ocazii, dacă înscriam un gol se schimba soarta meciului. Asta este, bine că am scos un punct. Nu prea mi-a plăcut meciul pentru că nu au fost suporteri şi parcă eram la antrenament. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu terenul, ieri aluneca mingea, azi nu mai aluneca. Şi noi am jucat repriza a doua foarte slab. Suntem puţin supăraţi, noi am venit aici să luăm trei puncte", a spus Tamaş.

Echipa naţională a României a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pentru România au înscris Mutu '68 (penalti) şi Chipciu '90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak '16 şi Dzsudzsák '71 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici